Ma t/m Vrij 08:30 - 17:00

Volg ons:

autohopper duizel

Huur nieuwe auto’s
voor één dag

Heb je als ondernemer of particulier voor één of enkele dagen een nieuwe auto, bestelbus, aanhangwagen of bakwagen nodig? Sinds kort is B.A.S. Mobiliteitsbeheer eigenaar van Autohopper Duizel, een autoverhuurbedrijf dat met ruim 130 vestigingen tot de grootste van Nederland behoort en ook in klanttevredenheid zeer goed scoort.

AANBOD

Scherpe tarieven,
nieuwe auto’s

Scherpe tarieven, nieuwe auto’s​

Bij Autohopper Duizel huur je als ondernemer of particulier luxe, nieuwe autos tegen scherpe tarieven. Alle prijzen zijn inclusief btw, verzekeringen en pechhulp. Het is ook mogelijk om voor één dag een auto te huren. Je betaalt een vast bedrag per dag en je krijgt standaard 100 vrije kilometers per dag.

24/7 ophalen

Sleuteluitgiftemachine

Sleuteluitgifte
machine

Ons wagenpark is maximaal 2 jaar oud, verkeert in goede staat en wordt uiteraard goed onderhouden. Net als bij B.A.S Mobiliteitsbeheer hoef je als huurder niet bang te zijn voor onaangename verrassingen achteraf. Sterker nog: met de sleuteluitgiftemachine hebben we een leuke verrassing vooraf. Via een unieke code beschik je 24 uur per dag, 7 dagen in de week over je autosleutel en kun je direct de weg op. Het inleveren van de sleutel kun je ook via de

sleuteluitgiftemachine doen en dus hoef je niet tijdens kantoortijden je auto weer in te leveren. Super handig!

AANBOD

Flexibele, klantgerichte oplossingen​

Flexibele, klantgerichte oplossingen

Met Autohopper Duizel heeft B.A.S Mobiliteitsbeheer een extra oplossing in huis om de mobiliteitsvraagstukken van onze klanten voor kortere tijd op te lossen. Flexibel en servicegericht. Beide bedrijven vullen elkaar in service en dienstverlening prima aan. De wens van particuliere en zakelijke klanten komt ook hier op de eerste plaats.

toch niks voor jou?

Andere leaseopties

Flexlease

Een vorm van operational lease, maar dan met een korte leaseperiode. Je lease contract is na 1 maand opzegbaar.

Shortlease

Een vorm van operational lease, maar dan met een korte leaseperiode. Je lease contract is na 1 maand opzegbaar.

Longlease

Longlease is de meest traditionele vorm van een auto leasen. Ideaal voor een periode van 24 tot 60 maanden.

Kleurplaat wedstrijd!

Winactie!

Winactie!

Omdat we één jaar bestaan willen we graag iets terug doen. Maak kans op een dag lang gebruik van onze bakwagen, samen met de ultieme LEGO bakwagen voor jouw kinderen of kleinkinderen! Hoe fantastisch is dat? Laat je creativiteit de vrije loop en doe mee aan onze kleurplaatwedstrijd. Geef er jouw eigen unieke draai aan, en stuur je meesterwerk naar reservering@autohopperduizel.nl met je naam. De actie loopt tot 10 maart 17.00 uur. Op vrijdag 15 maart maken we de gelukkige winnaar bekend op onze socials. Laat jouw creativiteit schitteren en wie weet ga jij er met de prijs vandoor. 


Copyright 2022 © All Right Reserved B.A.S Mobiliteitsbeheer
Copyright 2022 © All Right Reserved B.A.S Mobiliteitsbeheer

Contact opnemen

Ma t/m Vrij 08:30 - 17:00

Navigatie

Copyright 2022 © All Right Reserved
B.A.S Mobiliteitsbeheer