Nijverheidsweg 9

5527 AG Hapert

0800 33 34 440

info@belbas.eu

Maandag - Vrijdag

08:00 - 18:00 uur

Direct de weg op.
Lease een auto vanaf € 10,00 per dag!

Lease hier direct je auto.  Je betaalt enkel één maand borg

Rijbewijs check
Controle van het rijbewijs

 

Afspraak inplannen voor afhaal. 
Ook op zaterdag mogelijk tot 13:00 uur

 

Rijden maar
Na betaling van een maand borg kun jij direct de weg op, de auto moet minimaal één maand afgenomen te worden.

Voor wie is “Lease van € 10,00 per dag”?

 

Je wilt je medewerkers de mogelijkheid bieden voor passend vervoer. Het is niet prettig om afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer en het inkopen van auto’s gaat meteen over een grote initiële investering. Het hebben van een eigen auto zorgt voor vrijheid en het op een veilige manier aankomen op de plaats van bestemming. Net die belangrijke afspraak weten te plannen? Dan voelt het als een luxe om niet in te hoeven zitten over het vervoer, maar gewoon in je auto te kunnen stappen op weg naar weer een fijn en inspirerend gesprek. B.A.S Mobiliteitsbeheer kan deze mogelijkheid bieden. Voor maar €10,- per dag exclusief BTW heb jij al beschikking over je eigen vervoer en is dit vervoer maandelijks opzegbaar. Daarbij beschikken wij over een officieel goedgekeurd track & trace systeem. Hierdoor kun je alle data exporteren en het direct toevoegen aan jouw bedrijfsadministratie. Geen administratieve rompslomp meer, maar juist een overzichtelijke manier waarop jij je kilometerregistratie kunt beheren. Al met al kent het flex-leasen van een auto bij B.A.S Mobiliteitsbeheer geen dure kosten, maar wel de vrijheid die je altijd wenst te hebben.

Wat zit er inbegrepen in de lease?

Verzekering

B.A.S mobiliteit regelt en betaalt de Verzekering. Het enige wat we nodig hebben is een geldig rijbewijs.

 

Wegenbelasting

B.A.S mobiliteit regelt en betaalt de Wegenbelasting, hier hoef jij dus niet naar om te kijken.

 

20.000 KM op jaarbasis

Er zit kosteloos 20.000 KM rijden per jaar in de prijs inbegrepen. Mocht je toch meer willen rijden? Geen enkel probleem, dit kan tegen een kleine meerprijs.

 

Hallo! Wij zijn B.A.S Mobiliteitsbeheer

B.A.S Mobiliteitsbeheer is gevestigd in Hapert. Wij zijn de flexibele partner op het gebied van auto lease. Wij geloven niet in lange termijn contracten maar juist alle flexibiliteit op het gebied van vervoer.

Ben je nieuwsgierig wat B.A.S mobiliteitsbeheer nog meer voor je kan betekenen? We hebben hier een overzicht van de auto’s, inclusief prijzen. Wil je liever eerst contact met ons opnemen? Geen enkel probleem! Dit kan op telefoonnummer 0800 33 34 440.

Eenvoudig track & trace systeem

Wij beschikken over een officieel goedgekeurd track & trace systeem. Hierdoor kun je alle data exporteren en het direct toevoegen aan jouw bedrijfsadministratie. Geen administratieve rompslomp meer, maar juist een overzichtelijke manier waarop jij je kilometerregistratie kunt beheren. Al met al kent het flex-leasen van een auto bij B.A.S Mobiliteitsbeheer geen dure kosten, maar wel de vrijheid die je altijd wenst te hebben.

Direct de weg op

Je least een auto al vanaf 1 maand!