Total Mobility Management

 

• Flexibiliteit in inzetvorm en -periode
• Aflevering op locatie
• Kilometerregistratie middels Track & Trace (geen bijtelling)
• Prijzen vanaf € 10,- per dag All in
• Volledige ontzorging

Total Mobility Management van B.A.S. Mobiliteitsbeheer is een volledig op maat gesneden dienstenpakket waarmee we uw totale mobiliteitsbehoefte resultaatgericht invullen en managen. Naast de aanzienlijke tijdwinst worden er flinke besparingen voor uw organisatie gerealiseerd en krijgt u daadwerkelijk inzicht in de mobiliteit van uw organisatie.

Wíj gaan voor een optimale inzet van uw wagenpark! U ook? 

Total Mobility Management biedt u een hoge mate aan flexibiliteit voor wat betreft de inzetvorm en -periode van uw voertuigen zodat deze altijd afgestemd worden op uw daadwerkelijke behoeften. We zorgen niet alleen voor de inkoop en planmatige levering van alle gewenste vervoersmodaliteiten (fiets, taxi, huur-/lease auto, touringcar etc.) conform vastgestelde specificaties en prijzen, maar we nemen ook de gehele procesbewaking, aansturing van toeleveranciers, factuurcontroles, de afhandeling van claims ed. van u over.

Op basis van vast omschreven eisen en leveringscriteria worden geselecteerde voertuigen voorzien van een GPS gestuurd voertuig volg systeem (Track & Trace), al dan niet voorzien van een tankpas met een gelimiteerd bestedingsbedrag, gratis op bestemming afgeleverd. Dankzij het actieve gebruik van een Track & Trace systeem, tankpasbeheer, boete- en schadeafhandeling en een kilometerregistratie conform richtlijnen van de Ficus zijn wij in staat het bestuurdersgedrag en de rijstijl te volgen, controleren en rapporteren.

Rapporteren gebeurt aan de hand van een periodieke klant specifieke managementrapportage waarin, naast inzetefficiency, álle facetten van de ingezette mobiliteitsoplossingen voor u inzichtelijk worden. Deze grote hoeveelheid aan informatie wordt gebruikt als benchmark en sturingselement ten behoeve van de optimalisatie van uw wagenpark, zowel op het gebied van de inzet als op het gebied van de kosten.

Natuurlijk maken ook alle administratieve handelingen behorende bij de verstrekking, overdracht en de inname van voertuigen onderdeel uit van de dienstverlening, evenals eventueel noodzakelijk schadeherstel.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Wij staan u graag te woord!