Nijverheidsweg 9

5527 AG Hapert

0800 33 34 440

info@belbas.eu

Maandag - Vrijdag

08:00 - 18:00 uur

Direct de weg op.
Lease een auto vanaf € 12,50 per dag!

Lease hier direct je auto.  Je betaalt enkel één maand borg

Rijbewijs check
Controle van het rijbewijs

 

Afspraak inplannen voor afhaal. 
Ook op zaterdag mogelijk tot 13:00 uur

 

Rijden maar
Na betaling van een maand borg kun jij direct de weg op, de auto moet minimaal één maand afgenomen te worden.

Voor wie is “Lease van € 12,50 per dag”?

 
Je wilt graag flexibiliteit op het gebied van je vervoer. Je vindt het niet prettig om afhankelijk te zijn van openbaar vervoer, zeker niet in deze tijd waarbij er ook veel drukte verwacht wordt in het openbaar vervoer. Na een dag besef je je al dat een eigen auto voor net iets meer vrijheid zorgt en je toch kunt zorgen dat je op een veilige manier op je werk aankomt. De luxe die je ervaart om ook nog in de avonduren iemand te bezoeken, die net iets verder weg woont, voelt voor jou als meer vrijheid! Het mooie van deze vorm van lease is dat je de auto per maand kunt zeggen! Geen dure kosten voor de aanschaf van een auto, wel de vrijheid!

Wat zit er inbegrepen in de lease?

Verzekering

BAS mobiliteit regelt en betaalt de Verzekering. Het enige wat we nodig hebben is een geldig rijbewijs.

 

Wegenbelasting

BAS mobiliteit regelt en betaalt de Wegenbelasting, hier hoef jij dus niet naar om te kijken.

 

20.000 KM op jaarbasis

Er zit kosteloos 20.000 KM rijden per jaar in de prijs inbegrepen. Mocht je toch meer willen rijden? Geen enkel probleem, dit kan tegen een kleine meerprijs.

 

Hallo! Wij zijn BAS Mobiliteitsbeheer

BAS Mobiliteitsbeheer is gevestigd in Hapert. Wij zijn de flexibele partner op het gebied van auto lease. Wij geloven niet in lange termijn contracten maar juist alle flexibiliteit op het gebied van vervoer.

Normaal gesproken leveren wij auto’s aan zakelijk Nederland maar bijzondere situaties vragen om bijzondere oplossingen. Daarom is het concept “Direct de weg op”  geboren! Hierin bieden wij particulieren de mogelijkheid om een auto te leasen voor €12,50 per dag. Heb jij een andere vraag of wil je liever een net iets grotere auto leasen of misschien zelfs wel een bus? Dat is voor ons geen enkel probleem. Daag ons uit en stel deze vraag dus gerust.

Ben je nieuwsgierig wat BAS mobiliteitsbeheer nog meer voor je kan betekenen? We hebben hier een overzicht van de auto’s, inclusief prijzen.

Wil je liever eerst contact met ons opnemen? Geen enkel probleem! Dit kan op telefoonnummer 0800 33 34 440.

Direct de weg op

( je dient de auto minimaal een maand te leasen)