Nijverheidsweg 9

5527 AG Hapert

0800 33 34 440

info@belbas.eu

Maandag - Vrijdag

08:00 - 18:00 uur

Lease

Kies je voor B.A.S. Mobiliteitsbeheer, dan kies je voor een ruimdenkende en flexibele lease partner. Wij geloven in de persoon achter de onderneming en denken dan ook graag mee. Ben jij een ondernemer met een vraag naar mobiliteit Dan kijken we graag met je mee of wij jouw lease kunnen verzorgen.

Short-Lease
Shortlease is een unieke manier van auto leasen. Het is een vorm van operational lease, maar dan met een korte leaseperiode. Je profiteert bij Short-lease dan ook van volledige flexibiliteit, gecombineerd met alle voordelen van een traditionele lease. Short-lease is al mogelijk vanaf 1 maand en dus interessant als jij een wisselende huurvloot hebt of een ander alternatief wilt voor huren.
Flex-Lease
De naam Flex-lease zegt het al: een flexibele manier van leasen. Bij Flex-lease wordt er geen contract afgesloten, dus je zit nergens aan vast. Als sprake is van een veranderde behoefte qua auto kijken wij met je mee en is het mogelijk om de auto weer af te staan aan ons. Zo heb je de mogelijkheid om voor een ander model auto te kiezen die beter bij je huidige situatie past.
Long-Lease
Long-lease is de meest traditionele vorm van een auto leasen. Vaak wordt er een contract afgesloten voor 48 of 60 maanden. Bij B.A.S. Mobiliteitsbeheer bieden wij deze dienst, zodat je alles bij één aanspreekpunt hebt ondergebracht. Zo is het mogelijk om diverse vormen van lease bij ons af te nemen.